Інформація про злиття компаній Rawlplug S.A. та Koelner Polska Sp. z o.o.

Інформація про злиття компаній Rawlplug S.A. та Koelner Polska Sp. z o.o.

Інформація про злиття компаній Rawlplug S.A. та Koelner Polska Sp. z o.o.

Шановні колеги!

Повідомляємо Вам, що 4 січня 2021 року відбулось злиття компаній  Rawlplug S.A. та Koelner Polska Sp. z o.o. .

Ми впевнені, що об’єднання двох компаній, що динамічно працюють, дозволить нам ще більше покращити якість та розширити спектр послуг. Як наслідок, це принесе відчутну користь для наших клієнтів та партнерів. Завдяки злиттю будуть спрощені структури та процеси в галузі логістики, дистрибуції та комерційної діяльності, що дозволить вдосконалити цю діяльність у Групі на користь кінцевого споживача.

Злиття також призведе до низки операційних вигод та фінансових заощаджень, зокрема: зміцнення ринку та фінансового становища шляхом створення одного сильного економічного суб’єкта, централізації розподілу та комерційних функцій у ньому, здійснюваного на сьогодні двома окремими суб’єктами, забезпечуючи консолідацію активів компаній, що зливаються, та спрощення організаційної структури та способу діяльності Групи, а отже, підвищення ефективності її діяльності, спрощення потоків, зменшення кількості документів та усунення взаємних розрахунків з об’єднаними Компаніями.

Злиття Rawlplug S.A. та Koelner Polska Sp. z o.o. . є завершальним етапом трирічного стратегічного плану, метою якого є підвищення внутрішньої ефективності нашої організації та акцентування уваги на роботі під одним сильним брендом – RAWLPLUG.