Інструменти для швидкого монтажу в бетоні

Інструменти для швидкого монтажу в бетоні

Інструменти SDS plus для монтажу – це новий елемент у пропозиції аксесуарів, які полегшують монтаж  механічного анкера або втулки з внутрішньою різьбою  у твердих матеріалах за допомогою електроінструменту.

Механічні анкери – це типи анкерів, які найчастіше вибирають для міцного та довговічного встановлення в твердих бетонних основах. Вибір механічних анкерів базується на їх перевагах, таких як висока несуча здатність анкера, можливість навантаження відразу після монтажу або відсутність чутливості до змін зовнішніх умов під час монтажу. Якщо додати швидкий і безпроблемний монтаж, ми отримуємо ідеальне кріплення, яке значно прискорює будівельні роботи і дає необмежені можливості монтажу.

Правильне використання анкера повинно підтримуватися відповідним встановленням. Rawlplug пропонує  до асортименту аксесуарів нові інструменти SDS plus для встановлення анкерів, що забезпечують швидкий та ефективний монтаж механічних анкерів. Застосування цих інструментів є одним із найкращих способів підвищення ефективності, точності монтажу та зниження фізичних зусиль.

Обидва типи інструментів для встановлення – інструмент RT-SDSI-MA для металевих анкерів і інструмент RT-SDSI-WA для втулок з внутрішньою різьбою оснащені монтажним тримачем SDS plus, який гарантує сумісність аксесуарів з усіма ударними дрилями SDS plus доступними на ринку.

Анкер throughbolt – інструмент для монтажу RT-SDSI-MA

Механічний анкер являє собою кріплення, що складається з шпильки і профільованого конуса, розташованого на її кінці. Кільце на конусі під час монтажу фіксується, фіксуючи весь анкер. Після свердління та очищення отвору в гнізді перфоратора встановіть новий інструмент RT-SDSI-MA, який дозволяє зручно монтувати  анкер у підготовлену основу.

Основні переваги інструмента RT-SDSI-MA:

–             Профіль лицьової сторони інструменту дозволяє ефективно встановлювати анкери R-HPT і R-XPT розмірами від M8 до M16 без необхідності точного вибору інструменту за розміром анкера.

–             Кріплення SDS plus дозволяє використовувати інструмент з усіма перфораторами SDS plus, що існують на ринку.

–             Інструмент для монтажу виготовлений з високоякісної сталі 42CrMo4 для високої стійкості до навантажень і зносу.

 

Важливим елементом монтажу анкера throughbolt є затягування гайки за допомогою динамометричного ключа R-HTW-20-100 з дотриманням правильного моменту затягування – це гарантує оптимальне розпирання кільця та досягнення максимальної навантажувальної здатності металевого анкера.

Втулки з внутрішньою різьбою – інструмент для монтажу RT-SDSI-WA

Втулка з внутрішньою різьбою оснащена внутрішнім розпірним конусом. При осіданні в основі  конус розпирається, що призводить до застрявання втулки в отворі. Просвердливши та очистивши отвір, вставте в нього втулку відповідного розміру. У гніздо шуруповерта розмістіть новий інструмент для монтажу анкера  RT-SDSI-WA потрібного розміру, що дозволяє зручно закріпити анкер в основі. Застосування цього інструменту гарантує встановлення втулки без пошкодження його внутрішньої різьби, а отже, підготовку кріплення до болта з метричною різьбою.

Основні переваги інструмента RT-SDSI-WA :

–             Різні діаметри інструментів (6, 8, 10 мм) дозволяють використовувати їх для втулок R-DCA і R- DCL з внутрішньою різьбою M8, M10 і M12.

–             Кріплення SDS plus дозволяє використовувати інструмент з усіма перфораторами SDS plus, що існують на ринку.

–             Монтажний інструмент виготовлений з високоякісної сталі 42CrMo4 для високої стійкості до навантажень і зносу.